[INFO] Rabat dla OCP przy zakupie nowej Skody...

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Martinez
    L&K
    • 2004
    • 1366
    • Audi

Zamieszczone przez mirus
    byłem wczoraj w Zakrecie, bo wymieniali mi łożysko przednie na gwarancji. Jak zapytałem się o zniżki dla OCP, typo zrobił wielkie oczy i powiedział ze o niczym nie słyszał
    a kogo pytałeś? Bo rabaty są na serwis (prawa strona salonu), a nie na części kupowane w sklepie (lewa strona salonu). Oczywiście jeżeli w serwisie kupisz jakąś część to będzie na nią rabat.

Poza tym możliwe że jeszcze nie wszyscy są o tym poinformowani. Już dzwoniłem do Sinclanu i zaraz wszyscy powinni o tym wiedzieć. Jeżeli jednak komuś się zdarzy że nie będą chcieli dać rabatu to proszę o kontakt z Robertem Jankowskim 0-605 422 934 z Sinclana, lub po prostu spytać się czy jest w salonie.

Także reasumując rabat jest na serwis i wszystko z tym związane. Jeżeli ktoś chce kupić spoiler w sklepie to rabatu nie będzie.
    Tak se wspominający Octavię - byly jej posiadacz
    teraz: stalowe A4 B7 2.0 TFSI tiptronic
    czarna AR 156 1.8 T.Spark

Komentarz

• Jackal
      Elegance
      S_OCP Member
      • 2004
      • 758

Zamieszczone przez mirus
      byłem wczoraj w Zakrecie, bo wymieniali mi łożysko przednie na gwarancji. Jak zapytałem się o zniżki dla OCP, typo zrobił wielkie oczy i powiedział ze o niczym nie słyszał
      Mirus... a z tego co ja wiem... to NIE POSIADASZ naklejki, wiec znizek nie bedzie
      bylo: Octa I Combi TDI+MTKATOWICE
      Jest: 170/365@204/430... cos tam jezdzi :twisted:
      Perfect service by DobryGrzesWawa

Komentarz

• Nexus6
        RS
        S_OCP Member
        • 2004
        • 4847
        • Volkswagen

Zamieszczone przez Jackal
        Mirus... a z tego co ja wiem... to NIE POSIADASZ naklejki, wiec znizek nie bedzie
        :diabelski_usmiech k
        With age comes wisdom, but sometimes age comes alone

Komentarz

• Purchawa
          Admin
          S_OCP Member
          • 2004
          • 8007

Rabaty juz sa i wszyscy wszystko wiedza. k Warunkiem koniecznym MUSI byc naklejka.
          Wlasnie od nich wrocilem po przegladzie i ja rabat dostalem.

Musze przyznac, ze jestem pierwszy raz nawet zadowolony z uslugi w ASO.
          Tak wiec Sinclan w Zakrecie dostaje ode mnie plusika. k
          "...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
          Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"

STOP ECO-TERRORISM!

Komentarz

• mirus
            Ambiente
            • 2005
            • 213

Zamieszczone przez Jackal
            Ok, nie mam, ale typ nic nie wiedział na temat OCP, naklejek i rabatow :diabelski_usmiech
            Sprzdana - Octavia II 1.9 TDI Elegance
            Obecnie Ford Focus II 1.6 - najlepszy bo służbowy

Komentarz

• Martinez
              L&K
              • 2004
              • 1366
              • Audi

Dżizas który "TYP" ??

Komentarz

• mirus
                Ambiente
                • 2005
                • 213

Nie pamietam nazwiska (sprawdze czy nie wpisal sie na papierach) ale face pamietam
                Sprzdana - Octavia II 1.9 TDI Elegance
                Obecnie Ford Focus II 1.6 - najlepszy bo służbowy

Komentarz

• Purchawa
                  Admin
                  S_OCP Member
                  • 2004
                  • 8007

Zamieszczone przez mirus
                  Ok, nie mam, ale typ nic nie wiedział na temat OCP, naklejek i rabatow :diabelski_usmiech
                  Bo w srode sprawa byla jeszcze dogadywana, jak w czwartek rano przyjechalem to na serwisie tez jeszcze nie wszyscy wiedzieli. Dopiero jak przyszedl kierownik, to potwierdzil rabat. I na fakturze rabat juz mam.
                  "...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
                  Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"

STOP ECO-TERRORISM!

Komentarz

• Zygus
                    Classic
                    • 2005
                    • 22

Panowie, jak macie takie dobre kontakty w serisach skodowskich, to moze w ramach wspolpracy OCP - FCP pomoglibyscie i nam uzyskac takie profity??
                    Zawsze to dla serwisu kolejna promocja, bo wiecej aut pojechalo by tam, a nie gdzie indziej. W warszawie na pewno jest spora konkurencja, wiec moze i dla FCP udalo by sie cos wywalczyc.
                    Kieruja ta prosbe odnosnie warszawy i krakowa.
                    Fabia Club Polska >>> www.FCP.pl

Komentarz

• onyx73
                      Rider
                      S_OCP Member
                      • 2005
                      • 282

Witam wszytkich po jakimś roku serwisowania w ASO dostalem kartę rabatową klienta SAP, 10 % rabatu w "rodzimym" ASO w calej sieci ASO 5% wiec chyba nie trudno by bylo o takową przy wiekszej grupie aut czy też stażu poprosic i otrzymać

Komentarz

• Martinez
                        L&K
                        • 2004
                        • 1366
                        • Audi

Zamieszczone przez Zygus
                        Panowie, jak macie takie dobre kontakty w serisach skodowskich, to moze w ramach wspolpracy OCP - FCP pomoglibyscie i nam uzyskac takie profity??
                        Zawsze to dla serwisu kolejna promocja, bo wiecej aut pojechalo by tam, a nie gdzie indziej. W warszawie na pewno jest spora konkurencja, wiec moze i dla FCP udalo by sie cos wywalczyc.
                        Kieruja ta prosbe odnosnie warszawy
                        Spróbuje coś ustalić w Sinclanie, może udało by się wywalczyć wspólny rabat. Czy samochody FCP są jakoś oznakowane?

Komentarz

• Zygus
                          Classic
                          • 2005
                          • 22

Zamieszczone przez Martinez
                          Spróbuje coś ustalić w Sinclanie, może udało by się wywalczyć wspólny rabat. Czy samochody FCP są jakoś oznakowane?
                          Samochody klubowiczow maja naklejki z logiem klubowym oraz podkladki pod rejestracje, takze nei bylo by z identyfikacja problemu.

Komentarz

• jodla
                            Drive
                            • 2005
                            • 45

witam jestem pracownikiem sinclanu przy ulicy grochowskiej 45f i rowniez mam propozycje wspolpracy dla OCP I FCP na serwis bedzie rabat 8% w salonie na nowe auta 4% na akcesorja tuningowe 5% w zaleznocsi od ilosci zakupowanego towaru bedzie mozliwosc indywidualnych rabatow pozatym jesli ktos przyprowadzi jakas osobe ktora kupi u nas auto oczywiscie ta osoba dostanie rowniez 4% rabat a klubowicz ktory takowa przyprowadzi dostanie od firmy wymiane oleju wraz z materialami GRATIS wszystkimi sprawami zwiazanymi z OCP i FCP bede sie zajmowal ja Łukasz Jedliński 0505175495 i doloze wszelkich staran zeby serwis przy grochowskiej 45f spelnial wszystkie oczekiwania klubowiczow pozdrawiam jodla
                            new turbo juz mam tylko zalozyc wydech srobiony
                            i dalsze zabawy w palnach he he 19''

Komentarz

• Zygus
                              Classic
                              • 2005
                              • 22

Wielkie dzieki jodla, przekazalem ta wiadomosc klubowiczom FCP. Mam nadzieje ze chlopaki skorzystaja na tym.

Komentarz

• MiKruS
                                RS
                                S_OCP Member
                                • 2004
                                • 7976

Podoba mnie sie to.

Dzieki Jodla za info.
                                TDI 205PS

Komentarz

• franca
                                  Rider
                                  S_OCP Member
                                  • 2004
                                  • 532

a ja jestem ciekaw czy uda sie załatwić rabat w białymstoku u tego sympatycznego sflustrowanego pana... :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech
                                  a co do grochowskiej to fajnie ze jest coś bliżej. zaczyna sie konkurencja kto da wiecej niż 8%. :twisted:
                                  hmm... moze warto by było zamieścic dla porównania ofertę cenową na podstawowe usługi. pamiętam o zasadzie panującej na forum ze nie rozmawiamy o pieniądzach publicznie ale wiem ze w warszawskich serwisach ceny mają dość duże rozbicie a to napewno by pomogło troszkę...

Komentarz

• MiKruS
                                    RS
                                    S_OCP Member
                                    • 2004
                                    • 7976

Konkurencja cenowa ma drugorzedne znaczenie.
                                    Najwazniejsza jest jakosc, sprawnosc, tempo, wiedza, itd.

Ktos kto konkuruje tylko cena jest cienki. Klienci ktorzy daja sie przyciagnac tylko cena sa albo glupi albo goli. Jedni i drudzy nie sa porzadani w profesjonalnych firmach.
                                    Jaki wlasciel taki pies - jaka firma taki klient...

Dotyczy to kazdej branzy. Dobra wystarczy tych moich madrosci - ide spac.
                                    TDI 205PS

Komentarz

• franca
                                      Rider
                                      S_OCP Member
                                      • 2004
                                      • 532

nie wiem co cię ugryzło ale nie obchodzi mnie to. tak jestem i gołym i głupim klientem który zwraca uwagę na cene. kilka linijek wyżej sam wyrażałeś zadowolenie z wiadomości jodły chyba ze to ci się podobało:
                                      i doloze wszelkich staran zeby serwis przy grochowskiej 45f spełniał wszystkie oczekiwania klubowiczow
                                      ok jakość najważniejsza ale w warszawie zaden serwis nie spełnił moich oczekiwań co do jakości i uczciwości (nie robiłem nic w Polmotcie) więc nie dokońca w nią wierze. z resztą wątek jakości serwisów pojawiał sie często na pewno pamiętasz. na forum nie każdy ma złota karte i napewno sie zainteresuje informacją gdzie jest taniej. zresza mója głupia egzystencja nauczyła mnie ze tanio nie musi oznaczać kiepsko. zresztą jeździsz samochodem który w stosunku do konkurencji jest tańszy co nie oznacza kiepski. a jeśli jakość ma polegać na tym ze przed wizytą martinez bedzie dzwonił ze przyjedzie ktoś kto ma być dobrze obsłużony to pozostawię taką jakość bez komentarza.
                                      a twoje kąśliwe i średnio przyjemne słowa które nazywasz mądrościami zwale na późną godzine bo do tematu nic nie wnoszą

Komentarz

• MiKruS
                                        RS
                                        S_OCP Member
                                        • 2004
                                        • 7976

Och qrwa Franca jestes jedna z ostatnich osob na tym forum, ktore chcialbym obrazic.

Zle sie zrozumielismy.
                                        Chodzi mi o to, ze jesli jakies ASO ma miec cos do zaproponowania, to niech nie poprzestanie tylko na cenie i nie tylko rabatow powinnismy sie od nich spodziewac.

Oczywiscie cena jest bardzo waznym kryterium!! Tu nie nie ma zadnych watpliwosci.

Pozdrawiam Cie
                                        TDI 205PS

Komentarz

• Martinez
                                          L&K
                                          • 2004
                                          • 1366
                                          • Audi

Zamieszczone przez franca
                                          jeśli jakość ma polegać na tym ze przed wizytą martinez bedzie dzwonił ze przyjedzie ktoś kto ma być dobrze obsłużony to pozostawię taką jakość bez komentarza.
                                          Nigdzie nie będę dzwonił, rabaty ustaliłem w Sinclanie w Wesołej bo znam tam ludzi i do tej pory niemiałem większych powodów do narzekań. Kilku forumowiczów również. Cena ma być zachętą a nie głównym kryterium. Wiadomo że jak coś spier.... to więcej nie będę tam jeździł - proste.

PS jak chcesz to przed Twoją wizytą zadzwonię i powiem że pracujesz w browarze i zawsze wozisz krate w kufrze

Komentarz

• franca
                                            Rider
                                            S_OCP Member
                                            • 2004
                                            • 532

ok w takim razie ciesze sie ze sie tylko źle zrozumieliśmy
                                            sory ale nie woże niestety kratki w bagażniku ops:

Komentarz

• Martinez
                                              L&K
                                              • 2004
                                              • 1366
                                              • Audi

Zamieszczone przez franca
                                              sory ale nie woże niestety kratki w bagażniku ops:
                                              "Tych klientów nie obsługujemy" :diabelski_usmiech

Panie Sławku i na tablice na naszą tablice !! :haha:

Komentarz

• Zygus
                                                Classic
                                                • 2005
                                                • 22

Zamieszczone przez Martinez
                                                I jak udalo ci sie cos zalatwic??

Komentarz

• zwierzak
                                                  Classic
                                                  • 2004
                                                  • 32

Dzisiaj przetestowałem rabacik dla OCP w Sinclanie na Grochowskiej 45F.
                                                  Przed oddaniem samochodu nowegu właścicielowi (teść) zrobiłem przegląd i
                                                  wszystkie niezbędne wymiany.
                                                  Przegląd po 75 tys. km:
                                                  - Olej Mobil 1 0W40, filtry
                                                  - Klocki hamulcowe - przód
                                                  - Klocki hamulcowe - tył
                                                  - Jakieś żaróweczki i inne pierdy ...
                                                  Wszystkie materiały i części z ASO

Suma po rabacie dla OCP - 989 PLN ... k

Polecam !!!
                                                  Zwierzak

O1 2.0 4x4 Adventure (było ...)
                                                  FF2 1.6 TiVCT (służbowy)
                                                  O2 1.9 TDi (służbowy - żony ...)

Komentarz

• bernardo
                                                    L&K
                                                    S_OCP Member
                                                    • 2005
                                                    • 1083

W zeszłym tygodniu w czwartek śmignąłem na przegląd 90.000 km do Sinclan-bis'u w Zakręcie.
                                                    Z fakturą otrzymałem 10% zniżkę, to nawet lepiej jak na kartę stałego klienta w dotychczasowej ASO (gdzie miałem 5%). Jakość usługi jak narazie +.
                                                    aczkolwiek...
                                                    NajtFukinPatrol North-West
                                                    Techno-destroyed by dobrygrzeswawa
                                                    WhitePride :smokedevil

6,92 s do setki by DGW

Komentarz

Pracuję...